Workshops organisatieopstellingen

Workshop organisatieopstellingen

Boek Organisatieopstellingen

Eerste Hulp Bij Organisatievraagstukken

Workshop organisatieopstellingen
Naast het volgen van opleidingen biedt Latitude de mogelijkheid tot het volgen van een aantal specifieke workshops, zoals de workshop organisatieopstellingen.

De workshop organisatieopstellingen is een workshop zowel voor mensen die alleen nieuwsgierig zijn hoe het systemisch werk ingepast kan worden in de organisatie als voor het inbrengen van vragen. Zowel voor ondernemersvragen als voor algemene werkgerelateerde vragen. Naast informatie over het systemisch werk doen we een aantal praktische oefeningen en (vooral)  organisatieopstellingen aan de hand van vragen van deelnemers. De workshop organisatieopstellingen duurt 1 dag.

Praktisch
In de workshop organisatieopstellingen werken we met open vragen van deelnemers aan de hand van een korte intake, een voorgesprek dat ter plekke plaatsvindt. Soms wordt daarbij een specifiek omschreven vorm van een opstelling gebruikt, zoals de krachtenveldopstelling, cultuuropstelling, consultatieopstelling, fusieopstelling of projectopstelling. Dit is afhankelijk van de vraag.

In een dagworkshop kunnen 5 á 6 opstellingen worden gedaan.

Locatie
De eerstvolgende dagworkshop organisatieopstellingen wordt binnenkort weer gehouden in A la Mer, Industrieweg 1 in Lemmer. We werken van 10.00 tot 17.00 uur met een mogelijke uitloop, incl. snack, tot 19.00 uur. Aanmelden

Kosten
De prijs voor de dagworkshop is € 125,-. p.p. incl. catering, vrijgesteld van BTW. Het minimum aantal deelnemers is 6.

Data en aanmelden
Kijk op de Agenda voor alle data, neem contact op of ga direct naar Aanmelden.  Je ontvangt een bevestiging met verdere informatie.

Familieopstellingen | Transactionele analyse | Structuuropstellingen