Blog-1

Structuuropstellingen

Workshop structuuropstellingen 
Ben je benieuwd naar een andere manier van opstellen? Zoek je een wat meer concrete aanpak? Hou je van analyseren, uitpluizen? Is het lastig de gebruikelijke vormen voor het voetlicht te brengen? Naast familieopstelling en organisatieopstellingen bestaan er ook structuuropstellingen. Hetzelfde oplossingsgerichte doel, een iets andere methodiek. Wat kun je daarmee en waarin verschillen ze van de tot nu toe gebruikte opstellingen? Leer en ervaar het in deze twee-daagse basismodule structuuropstellingen.

Structuuropstellingen zijn nog niet zo bekend in Nederland. Boudewijn heeft er speciaal een leergang voor gevolgd in Wenen. Daarvoor organiseren we deze introductieworkshop, onze basismodule structuuropstellingen. Kennis van systemisch werken / familieopstellingen / organisatieopstellingen is noodzakelijk. We vertellen over hoe structuuropstellingen werken, wat je ermee kunt, wat verschillen zijn met de ons bekende opstellingen en natuurlijk laten we verschillende formats zien en ervaren aan de hand van inbreng van de deelnemers.

In twee dagen leren en ervaren wat structuuropstellingen zijn en vooral: of het iets voor jou is om toe te passen. We behandelen de basisuitgangspunten en twee of drie veel voorkomende formats:
– de oorsprong van structuuropstellingen
– de systemische principes
– de interventiemogelijkheden
– verschillende typen representanten met hun toepassing
– het gebruik van rituele zinnen
– de meest gebruikte formats, zoals het tetralemma, lichaams- en probleemopstellingen.

We organiseren deze tweedaagse basismodule structuuropstellingen regelmatig. Kijk voor data op de agenda. Welkom!

Data: Zie de agenda.

Locatie: volgt maar zeker in Lemmer.

Tijden: we werken van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten: € 349 p.p. incl. catering. (koffie, thee, water, lunch, fruit)

Stel je vraag via contact of ga direct naar aanmelden.

Dit zeggen deelnemers over deze workshop:

We hebben bijzonder genoten van deze workshop, goede uitleg en veel oefenmogelijkheden ervaren. De kracht van deze wijze van opstellen spreekt ons erg aan en hebben zelf ook weer ervaren wat het ons brengt: zeer oplossingsgericht bezig. Het smaakt naar meer. Wij kijken uit naar een vervolgaanbod en hebben ook voldoende input  gekregen om er mee aan de slag te gaan. De trainers zijn hartelijk, werken vanuit een open sfeer en je kunt krijgen wat je vraagt. Wie kennis wil maken met structuuropstellingen: theorie en praktijk dan is een aanbeveling bij deze gedaan!
Loes & Chris

Organisatieopstellingen | Familieopstellingen | Transactionele analyse