Bedrijven organisatieadvies

Zakelijke coaching

Zakelijke coaching
Als zelfstandige, consultant, projectleider, maar ook als medewerker / manager zijn er soms van die momenten dat je even vastloopt. Of dat het in je bedrijf, bij je personeel, niet loopt. Dat je niet meer weet: ‘hoe nu verder’, ‘wat moet ik doen’. Dat kan door het werk komen, maar ook door andere (privé) omstandigheden. Normaal gesproken kom je er wel uit, maar nu even niet. En dat kun je je niet permitteren. Het werk gaat door, de opdrachtgever wacht. Het kan ook invloed hebben op je privé situatie. Tijd om er met iemand over te sparren, e.e.a. eens van een andere kant bekijken. Tijd voor zakelijke coaching.

Boudewijn Lemstra
Oorspronkelijk ben ik opgeleid als bedrijfskundige en werkzaam geweest in de ICT, projectleiding, OR en relatiemanagement. In die tijd coachte ik ook al collega’s die het even niet meer zagen zitten. Soms een puur werkgerelateerde aanleiding, soms privé. Soms leek het werk maar was het privé. Ik weet hoe het werkt, op alle niveaus.

Luisteren naar de onderstroom is effectief. Er wordt gepraat, maar wat wordt er eigenlijk gezegd? De persoon praat, maar wat zegt ‘het systeem’ waar hij vandaan komt? Zijn werk, zijn geschiedenis?
Dat is waar ik naar luister en naar op zoek ben: wat speelt hier werkelijk?

Systemisch coachen
Systemisch werken is ook een ingang voor werkgerelateerde vraagstukken en kan dus worden ingezet bij zakelijke coaching. Soms kan er een ‘echte’ opstelling worden gemaakt met personen, soms één-op-één, soms zijn voorwerpen beter bruikbaar. Feit is dat we vanuit het symptoom kijken naar de oorzaak, dat we ons concentreren op de oplossing in plaats van op het probleem, dat we uitzoomen in plaats van inzoomen. Dat geeft rust en ruimte. Soms is één gesprek al voldoende, soms zijn er meerdere nodig. Bij mij, bij jou of op jouw locatie. Alles kan.

Strippenkaart
Voorzie je meerdere gesprekken zakelijke coaching of gaat het om meerdere personen binnen één organisatie, overweeg dan een ‘strippenkaart’ voor 10, 20 of 25 gesprekken. De strippenkaart is onbeperkt geldig! Meer gesprekken? Lagere kosten per gesprek. Makkelijk, overzichtelijk en geen administratie rompslomp.

Voor meer informatie over mijn zakelijke coaching, aanpak en resultaat, voor een offerte op maat of een vrijblijvende kennismaking, bel 050 – 85 11 742 of laat een bericht achter via contact.

OrganisatieopstellingenOndernemingsraad | Organisatieadvies

BrainstormenTeamcoaching