Over ons

Over Latitude Opleidingen

 

Ineke Geertsema & Boudewijn LemstraLatitude opleidingen is opgericht door Boudewijn Lemstra en Ineke Geertsema.

 

 

 

Boudewijn Lemstra:
is zoon, broer, vader, partner, stiefvader, stief-opa, hardloper, Camino-loper, drummer en 57.

In 2003 ben ik begonnen met NLP en zo in aanraking gekomen met het systemisch werken: familieopstellingen en organisatieopstellingen. Dat heeft me nooit meer losgelaten. Dit is het pad dat mij gekozen heeft….
‘De mooiste momenten in dit werk zijn de diepe stiltes die je soms kunt horen. Dan gebeurt er iets; daar moeten we zijn’.

Sinds die tijd staat het systemisch werken centraal bij alle gevolgde opleidingen en workshops. Organisatieopstellingen zijn inmiddels mijn specialisatie. Met een bedrijfskundige achtergrond en ervaring in diverse (ICT, relatiebeheer, projectleiding en OR)-functies kan ik me snel inleven in organisatievraagstukken. Ik werk veel in de begeleiding van teams, (groepen) professionals en het begrip ‘trauma in organisaties’. Maar ook met gebruik van structuuropstellingen: concreet en grijpbaar. In de zakelijke coaching ben ik empathisch én recht door zee: je moet bij de wond zijn om te kunnen helen.  Snel en to the point.

In 2010 heb ik het boek ‘Der Abschied’ van Bert Hellinger, met als ondertitel: ‘nakomelingen van daders en slachtoffers uit de tweede wereldoorlog stellen hun familieleden op’, vertaald. Het is verschenen onder de naam ‘Daders en slachtoffers voorbij’. Een aantal meer recente artikelen over deze boeiende dynamiek is toegevoegd.

Mijn boek over organisatieopstellingen is sinds maart 2016 verkrijgbaar. Een praktische handleiding voor wat je ermee kunt: Eerste Hulp Bij Organisatievraagstukken.

Samen met Ineke Latitude opleidingen vormen, opleidingen geven volgens onze visie is een unieke ervaring. Dit pad heeft ons gekozen en wij hebben ja gezegd.

Bekijk mijn LinkedIn profiel en volg me op Twitter.

Ineke Geertsema:
Is dochter, moeder, partner, oma, zus, stiefmoeder en 59.

Ook ik ben in 2003 gestart met een NLP-opleiding en direct geraakt door het systemisch werken. Het boek ‘Vonken van verlangen’ was de eerste kennismaking en alleen door het lezen werden mij dingen duidelijk over mezelf. ‘Oh, daarom….’

Heel bewust heb ik de keuze gemaakt om eerst de opleidingen NLP-practitioner en – master te doen en daarna een opleiding familie- en organisatieopstellingen. Voor mij was NLP als fundament nodig om verder te kunnen met familieopstellingen.

Diverse opleidingen en workshops (NTI-NLP en Phoenixopleidingen) hebben mij verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling. Met steeds als basis de link met het systemisch werken.

In 2006 ben ik voor mezelf begonnen na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt in administratieve, coördinerende en facilitaire functies. Een burn-out heeft mij de kans gegeven om te kiezen voor wat ik echt wil doen.

Met als prachtig resultaat dat Boudewijn en ik in 2010 gestart zijn met Latitude opleidingen. Welkom is het grootste woord wat ik mezelf heb kunnen geven.

Hier doe ik waar mijn hart ligt. Systemisch werken met mensen. Meelopen met de deelnemers op hun pad.

Iedere opleidingsdag is bijzonder en het voelt als een cadeau dat ik dit werk samen met Boudewijn mag doen.

Bekijk mijn LinkedIn profiel en volg me op Twitter.

Oranoes Tafrischian:
is dochter, vrouw, zus, echtgenote en geboren in Iran.
Daar volgde ze het gymnasium en tijdens haar verblijf in Duitsland van 1984 tot 1993 studeerde ze Duits en EngOranoes Tafrischian tnelse literatuur.
Sinds 1993 woont ze in Nederland waar ze zich heeft geschoold en werkt als IC-verpleegkundige. Ze volgde in 2005 een intensieve psychoanalytische opleiding in Duitsland, deed in 2013 bij ons de basisopleiding systemisch werken en de opleiding familieopstellingen, rondde in 2014 de TA af in België en is gediplomeerd systeemtherapeut. Ze geeft bij ons de 2-daagse workshop Transactionele Analyse (TA).

 

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door het CRKBO en verschillende beroepsverenigingen.

Accreditatie CRKBO

Latitude opleidingen steunt de Stichting Beat Batten: stop deze stofwisselingsziekte bij kids. Meer informatie!

Systemisch werken | Familieopstellingen | Organisatieopstellingen