Over ons

Praktische informatie Opleiding Organisatieopstellingen

Op deze pagina staat alle praktische informatie (data, kosten, locatie) voor de opleiding organisatieopstellingen. Aanmelden.

Data

In 2018 is de eerste opleiding organisatieopstellingen op

vr 23, za 24 en zo 25 mrt
vr 20, za 21 en zo 22 april
vr 1 en za 2 juni

We starten elke dag om 10.00 uur en ronden af omstreeks 17.00 uur.

Prijs

De prijs voor deze opleiding is € 1495 incl. cursusmateriaal, koffie, thee en lunch. Een betalingsregeling is in overleg mogelijk.

Omdat wij zijn geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Let op: deze kosten zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Er geldt een vrije voet van € 250, maar de rest, de opleidingskosten, is aftrekbaar. Dat scheelt al snel € 300.

Accreditatie PE-punten
De NOBCO heeft onze opleiding geaccrediteerd met 16 PE-punten met kenmerk 160222-L-072. De toekenning is geldig tot en met 21 april 2018.

Er bestaan ongeveer 100 beroepsverenigingen in Nederland. We hebben graag even overleg als je voor PE-punten in aanmerking wilt komen. De accrediterende beroepsverenigingen staan vermeld.

Staat jouw beroepsvereniging / -register er dus  niet bij? Neem contact op en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Locatie
Voor de opleiding organisatieopstellingen hebben we gekozen voor het prachtige 4-sterren sporthotel Iselmar in Lemmer, 5 minuten van de A6.

Het is mogelijk in het hotel  te overnachten op één van de luxe kamers tegen aangepast tarief of in een ander hotel of B&B in Lemmer of omgeving. Het hotel ligt aan de jachthaven van Lemmer en tegenover het Woudagemaal, het grootste stoomgemaal ter wereld. Zeker een bezoek waard.

Routebeschrijving.

 

Testimonials
Dit is wat deelnemers over de opleiding zeiden:

‘Dit was mijn 2e opleiding bij Latitude opleidingen. Ik heb erg genoten van de familieopstellingen en ik wilde wel eens weten hoe dit m.b.t. organisaties in zijn werk zou gaan. De methode was me dus al duidelijk. Het was me het avontuur weer wel! Organisatie-energien staan natuurlijk niet los van persoonlijke energieen. Dus vaak heeft een organisatorische situatie te maken met de mensen die er werken en hun achtergronden. In de vervolgcursus organisatieopstellingen komen deze zaken nadrukkelijk naar boven. De cursus is een goede mengeling van theorie en praktijk en door de kleine groep mensen komt iedereen die wil aan bod bij allerlei opstellingen. Ik heb veel geleerd over mijzelf, mijn groepsleden en een aantal organisaties. De kennis is zeer waardevol en kan ik goed gebruiken in mijn werkpraktijk.’
Martijn Haan

‘Deze opleiding is een uitstekende manier om via opstellingen onderstromen in organisaties inzichtelijk te maken zodat oplossingsrichtingen zich aandienen. Het heeft mij geleerd om als begeleider mijn hoofd uit te schakelen en af te gaan om datgene wat zich aandient in de opstelling. Een mooie manier om goed te leren kijken en luisteren en niet te interpreteren.’
Anna Kok

De opleiding Organisatie Opstellingen van Latitudeopleidingen geeft je als leidinggevende inzicht in de binding die groepen medewerkers met elkaar hebben ten einde een professioneel team te kunnen vormen. En alwaar een ieder zijn / haar eigen plek heeft, om in relatie tot elkaar volgens de principes van geven en nemen in balans, zowel de persoonlijke als de organisatiedoelstellingen in de juiste richting te bewegen.’
Ingrid Cornelissen

Aanmelden