Over ons

Praktische informatie Opleiding Organisatieopstellingen

Praktische informatie (data, kosten, locatie) voor de opleiding organisatieopstellingen.

Data

In 2018 is de eerste opleiding organisatieopstellingen op

vr 23, za 24 en zo 25 maart
vr 20, za 21 en zo 22 april
vr 1 en za 2 juni     Aanmelden

In het najaar start weer een opleiding organisatieopstellingen. De data daarvan zijn:

vr 28, za 29 en zo 30 september
vr 2, za 3 en zo 4 november
vr 14 en za 15 december      Aanmelden

We starten elke dag om 10.00 uur en ronden af omstreeks 17.00 uur.

Prijs

De prijs voor deze opleiding is € 1495 incl. cursusmateriaal, koffie, thee en lunch. Een betalingsregeling is in overleg mogelijk.

Omdat wij zijn geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

Let op: deze kosten zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Er geldt een vrije voet van € 250, maar de rest, de opleidingskosten, is aftrekbaar. Dat scheelt al snel € 300.

Accreditatie PE-punten
De NOBCO heeft onze opleiding geaccrediteerd met 16 PE-punten met kenmerk 160222-L-072. De toekenning is geldig tot en met 21 april 2018.

Er bestaan ongeveer 100 beroepsverenigingen in Nederland. We hebben graag even overleg als je voor PE-punten in aanmerking wilt komen. De accrediterende beroepsverenigingen staan vermeld.

Staat jouw beroepsvereniging / -register er dus  niet bij? Neem contact op en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Locatie
Voor de opleiding organisatieopstellingen hebben we gekozen voor het prachtige 4-sterren sporthotel Iselmar in Lemmer, 5 minuten van de A6.

Het is mogelijk in het hotel  te overnachten op één van de luxe kamers tegen aangepast tarief of in een ander hotel of B&B in Lemmer of omgeving. Het hotel ligt aan de jachthaven van Lemmer en tegenover het Woudagemaal, het grootste stoomgemaal ter wereld. Zeker een bezoek waard.

Routebeschrijving.

Aanmelden