familieopstellingen p-001.jpg

Opleiding familieopstellingen

Opleiding familieopstellingen

In onze opleiding familieopstellingen leer je hoe je het systemisch werken toe kunt passen met behulp van familieopstellingen. Met familieopstellingen, maar ook met voorwerpen en vloerankers. En tegelijk is het verdieping van je systemische persoonlijke ontwikkeling en je persoonlijk leiderschap.

Net als in onze basisopleiding familieopstellingen (systemisch werken) staat de zelfervaring weer centraal: je kunt dit werk nou eenmaal niet van buiten doen als je niet eerst de weg naar binnen bent gegaan.  

 

Inhoud opleiding familieopstellingen opleiding familieopstellingen
Na de basisopleiding familieopstellingen, waar naast de basistheorie je eigen, systemische persoonlijke ontwikkeling voorop stond, leer je in de opleiding familieopstellingen steeds meer systemisch te kijken en te denken en vragen van cliënten zelf te vertalen naar opstellingen. De opstellingen leer je neer te zetten en te interpreteren aan de hand van o.a. verschillende modules, zoals bijvoorbeeld

  • identificatie
  • uitreiken
  • schuld / onschuld
  • succes nemen
  • man / vrouw

We besteden ook uitgebreid aandacht aan het één-op-één systemisch coachen.

opleiding familieopstellingenEr is veel ruimte om te oefenen en om persoonlijke vraagstukken in te brengen.

Voor wie?
De opleiding familieopstellingen is voor iedereen die geïnteresseerd is in het systemisch werken, zowel persoonlijk als professioneel en het wil toepassen in het dagelijks werk. Bijvoorbeeld (NOBCO)coaches (18 PE-punten), (vak/hypno)therapeuten, trainers, organisatieadviseurs, medewerkers in de jeugd- en gezinszorg (SKJ 9.00 PE-punten; MJD), HRM adviseurs, (bedrijfs)maatschappelijk werkers, onderwijs, NLP’ers en die een basisopleiding systemisch werken (zelfervaring en theorie) heeft gevolgd. De opleiding biedt de mogelijkheid zelf te leren opstellen.

Voorkennis en ervaring
Onze opleiding familieopstellingen vereist naast een uitgebreide kennis van systemisch werken een bepaalde grondhouding. Kennis en houding kun je hebben opgedaan bij onze basisopleiding familieopstellingen, maar ook bij andere opleidingen, zoals familieopstellingen, systemisch werken en systemisch coachen bij andere instituten.

Wij overleggen graag of je vooropleiding, kennis en ervaring voldoende is om aan onze opleiding familieopstellingen te kunnen deelnemen.

Duur van de opleiding
De opleiding familieopstellingen duurt 8 dagen en is verdeeld in twee blokken van drie dagen (vrijdag, zaterdag, zondag) en één blok van twee dagen (zaterdag, zondag) van 10.00 tot 17.00 uur

Je ontvangt een certificaat van deelname.

Klik hier om je aan te melden.

Kijk bij praktische informatie voor data | kosten | locatie.

Basisopleiding familieopstellingen | Organisatieopstellingen