familieopstellingen p-001.jpg

Opleiding familieopstellingen

Opleiding familieopstellingen

In onze opleiding familieopstellingen leer je hoe je het systemisch werken toepast met behulp van familieopstellingen.  Tegelijk is het een verdieping van je systemische persoonlijke ontwikkeling en je persoonlijk leiderschap.

Net als in onze basisopleiding familieopstellingen  staat de zelfervaring weer centraal: je kunt dit werk alleen van buiten doen als je eerst de weg naar binnen bent gegaan.  

Inhoud opleiding familieopstellingen opleiding familieopstellingen
Na de basisopleiding familieopstellingen, waar  je eigen, systemische persoonlijke ontwikkeling voorop stond, leer je in de opleiding familieopstellingen steeds meer systemisch te kijken en te denken en vragen van cliënten zelf te vertalen naar opstellingen. De opstellingen leer je neer te zetten en te interpreteren mede aan de hand van verschillende modules.

We besteden ook uitgebreid aandacht aan het één-op-één systemisch coachen. Hierbij maken we gebruik van voorwerpen en vloerankers.

opleiding familieopstellingenWe bieden veel ruimte om te oefenen en om persoonlijke vraagstukken in te brengen.

Voor wie?
De opleiding familieopstellingen is voor iedereen die geïnteresseerd is in het systemisch werken, zowel persoonlijk als professioneel en het wil toepassen in het dagelijks werk. Bijvoorbeeld NOBCO PE-vignet(NOBCO)coaches(48 PE-punten), (vak/hypno)therapeuten, trainers, organisatieadviseurs, medewerkers in de jeugd- en gezinszorg (SKJ 9.00 PE-punten; MJD), HRM adviseurs, (bedrijfs)maatschappelijk werkers, onderwijs, NLP’ers en die een basisopleiding familieopstellingen (zelfervaring en theorie) heeft gevolgd.

De opleiding biedt de mogelijkheid zelf te leren opstellen.

Voorkennis en ervaring
Onze opleiding familieopstellingen vereist naast een uitgebreide kennis van systemisch werken een bepaalde grondhouding. Kennis en houding kun je hebben opgedaan bij onze basisopleiding familieopstellingen, maar ook bij andere opleidingen, zoals familieopstellingen, systemisch werken en systemisch coachen bij andere instituten.

Wij overleggen graag met je of je vooropleiding, kennis en ervaring voldoende is om aan onze opleiding familieopstellingen te kunnen deelnemen.

Duur van de opleiding
De opleiding familieopstellingen duurt 8 dagen en is verdeeld in twee blokken van drie dagen (vrijdag, zaterdag, zondag) en één blok van twee dagen (zaterdag, zondag) van 10.00 tot 17.00 uur

Klik hier om je aan te melden. (24-01-2019 nog 1 plek beschikbaar)

Kijk bij praktische informatie voor data | kosten | locatie.

Basisopleiding familieopstellingen | Organisatieopstellingen