Over ons

Praktische informatie Basisopleiding Familieopstellingen

Op deze pagina staat alle praktische informatie (data, kosten, locatie) voor de basisopleiding familieopstellingen (systemisch werken). Aanmelden.

Data
De data voor de eerstvolgende basisopleiding familieopstellingen zijn: :

Vr 12, za 13 en zo 14 jan 2018.
Vr 9, za 10 en zo 11 febr
Vr 9 en za 10 mrt     Aanmelden

Daarna op:

Vr 13, za 14 en zo 15 apr
Vr 25, za 26 en zo 27 mei
Vr 22 en za 23 juni  Aanmelden

We starten elke dag om 10.00 uur en ronden af omstreeks 17.00 uur.

Prijs
De prijs voor deze opleiding is € 1495 incl. cursusmateriaal, koffie, thee en lunch.  Een betalingsregeling is in overleg mogelijk. Tot 1 december resp. 1 maart krijg je 10% vroegboekkorting.

Omdat wij zijn geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) zijn al onze opleidingen vrijgesteld van btw.

Let op: de kosten zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Er geldt een belastingvrije voet van € 250, maar de rest, de opleidingskosten, is aftrekbaar. Dat scheelt al snel € 300.

Locatie
Voor de basisopleiding familieopstellingen hebben we gekozen voor hotel Iselmar in Lemmer, 5 minuten van de A6. Makkelijk bereikbaar vanuit heel Nederland.

Het is mogelijk in het hotel  te overnachten op één van de luxe kamers tegen aangepast tarief of in een van de andere vele hotels, pensions of B&B’s in Lemmer of directe omgeving.

Routebeschrijving.

PE-punten
Deze opleiding is geaccrediteerd door De Stichting Kwaliteitsregister Jeugd SKJ. De lopende accreditatie zal per 12-01-2018 eindigen. We vragen binnenkort opnieuw aan. Het huidige accreditatienummer / ID nummer is: SKJ198775. Geaccrediteerde punten Totaal: 58.00

Ook de VVH, Vereniging van Haptotherapie heeft deze opleiding geaccrediteerd met 54 PE-punten.

De basisopleiding familieopstellingen heeft van meerdere beroepsverenigingen al eens accreditatie ontvangen:

De NBVH, Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten heeft 19 november 2013 aan deze opleiding 48 PE-punten toegekend.
De SRVB, Register Vaktherapie, aan deze opleiding eerder 58 PE-punten toegekend.
De BAMw, Beroepsregister voor Agogen en Maatschappelijk werkers heeft 27 juni 2014 aan deze opleiding 8,7 PE-punten toegekend voor in het BAMw geregistreerde maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers en sociaal agogen.
Bovenstaande accreditaties zijn op dit moment verlopen; op verzoek vragen we accreditatie opnieuw aan.

Er bestaan ongeveer 100 beroepsverenigingen in Nederland. Staat jouw vereniging / -register er niet bij? Neem contact op en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Testimonials
Enkele reacties van deelnemers:

“Ik heb de basisopleiding familieopstellingen als geweldig ervaren, het blijft ook nu elke dag nog na genieten. Een feestje!!
Ik verheug me op de vervolg opleiding familieopstellingen in september.”
Diana Kraan Zeitler
ComeTrue

“Kon iedereen dit maar ervaren. Op het moment zelf is het niet altijd leuk, maar wat ben ik blij dat ik deze opleidingen gedaan heb. Ik gun dit iedereen.”

“Ik heb op een heel natuurlijke, warme manier geleerd om mijn plek in de wereld een beetje vanzelfsprekender te vinden.”

“In een vertrouwde fijne omgeving gebeurt er heel veel. Begeleid door Boudewijn en Ineke die veel aandacht hebben voor ieder individu.”

“Het is net alsof jullie elke vraag als een kado beschouwen. Zoveel aandacht en respect”.

“Wil je weten wie je was voordat je werd wie je nu denkt te zijn? Dan is dit echt een flabbergasting gave opleiding!”

Aanmelden.