Over ons

Praktische informatie Basisopleiding Familieopstellingen

Praktische informatie (data, kosten, locatie) voor de basisopleiding familieopstellingen (systemisch werken).     

Data
De data voor de eerstvolgende basisopleiding familieopstellingen zijn: :

Vr 13, za 14 en zo 15 april
Vr 25, za 26 en zo 27 mei
Vr 22 en za 23 juni    Aanmelden

In het najaar start ook weer een basisopleiding. De data daarvan zijn:

vr 7, za 8 en zo 9 september
vr 5, za 6 en zo 7 oktober
vr 9 en za 10 november Aanmelden

We starten elke dag om 10.00 uur en ronden af omstreeks 17.00 uur.

Prijs
De prijs voor deze opleidingen is € 1495 incl. cursusmateriaal, koffie, thee en lunch.  Een betalingsregeling is in overleg mogelijk.

Tot 1 maart krijg je 10% vroegboekkorting voor de opleiding die start op 13 april.

Omdat wij zijn geaccrediteerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) zijn al onze opleidingen vrijgesteld van btw.

Let op: de kosten zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Er geldt een belastingvrije voet van € 250, maar de rest, de opleidingskosten, is aftrekbaar. Dat scheelt al snel € 300.

Locatie
Voor de basisopleiding familieopstellingen hebben we gekozen voor hotel Iselmar in Lemmer, 5 minuten van de A6. Makkelijk bereikbaar vanuit heel Nederland.

Het is mogelijk in het hotel  te overnachten op één van de luxe kamers tegen aangepast tarief of in een van de andere vele hotels, pensions of B&B’s in Lemmer of directe omgeving.

Routebeschrijving.

PE-punten
Deze opleiding is geaccrediteerd door De Stichting Kwaliteitsregister Jeugd SKJ. De lopende accreditatie zal per 12-01-2018 eindigen. We vragen binnenkort opnieuw aan. Het huidige accreditatienummer / ID nummer is: SKJ198775. Geaccrediteerde punten Totaal: 58.00

Ook de VVH, Vereniging van Haptotherapie heeft deze opleiding geaccrediteerd met 54 PE-punten.

De basisopleiding familieopstellingen heeft van meerdere beroepsverenigingen al eens accreditatie ontvangen:

De NBVH, Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten heeft 19 november 2013 aan deze opleiding 48 PE-punten toegekend.
De SRVB, Register Vaktherapie, heeft aan deze opleiding eerder 58 PE-punten toegekend.
De BAMw, Beroepsregister voor Agogen en Maatschappelijk werkers heeft 27 juni 2014 aan deze opleiding 8,7 PE-punten toegekend voor in het BAMw geregistreerde maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers en sociaal agogen. Bovenstaande accreditaties zijn op dit moment verlopen; op verzoek vragen we accreditatie opnieuw aan.

Er bestaan ongeveer 100 beroepsverenigingen in Nederland. Staat jouw vereniging / -register er niet bij? Neem contact op en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Aanmelden. Lees hier onze reviews.