Opleidingen

Opleidingen

Ben je nieuwsgierig naar wat familieopstellingen (systemisch werken) zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen? Wil je zelf ervaren wat het is, zonder direct ook te leren opstellen? Of heb je al basiskennis van het systemisch werken en wil je het toe gaan passen met familieopstellingen en/of organisatieopstelling?

Wij hebben onze opleidingen zo samengesteld dat ze voor iedereen toegankelijk zijn:

– de opleiding familieopstellingen (8 dagen) waarin je, mits bekend met systemisch werken op het niveau van een (basis)opleiding, naast verdieping van de ingezette persoonlijke ontwikkeling, zelf leert opstellen, systemisch kijken en denken. Data, prijs, locatie. Aanmelden

In 2018 start de eerste opleiding op 19 januari.

– de opleiding organisatieopstellingen (8 dagen) waarin dezelfde basiskennis verondersteld wordt, maar waarin je leert opstellen, systemisch kijken en denken in een zakelijke context. Start: 29 september 2017. Nog 1 plek beschikbaar. Data, prijs, locatie.  Aanmelden.

In 2018 start de eerste versie op 23 maart.

– de basisopleiding familieopstellingen, (8 dagen) dé basis voor familieopstellingen waarin je leert wat systemisch werken is en wat het voor jou betekent. Persoonlijke, systemische ontwikkeling op basis van zelfervaring.  Data, prijs, locatie.  Aanmelden

In 2018 start de eerste basisopleiding op 12 januari. De volgende op 13 april.

Je kunt dus op verschillende niveaus insteken en ook rustig stoppen na de basisopleiding. Zo ben je niet direct gebonden aan een ‘lange’ opleiding. Maar basiskennis en persoonlijke systemische ontwikkeling is absoluut noodzakelijk als je wilt opstellen, zowel ‘persoonlijk’ als ‘zakelijk’: ‘je kunt dit werk niet van buiten doen als je niet eerst de weg naar binnen bent gegaan’.

We werken in groepen van maximaal 12 deelnemers met 2 trainers. Géén intervisie: iedereen doet tijdens de opleiding alle ‘oefeningen’.

Alle onze opleidingen kunnen ook in company worden verzorgd. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Al onze opleidingsgroepen bestaan minimaal uit 6 deelnemers en maximaal uit 12. Zo alleen kunnen wij je die persoonlijke aandacht geven die je nodig hebt. Ook is er ruimte voor het uitwerken van persoonlijke vragen. Leren en ontwikkelen tegelijk.

Onze opleidingen zijn gecertificeerd, geaccrediteerd door het CRKBO en diverse beroepsverenigingen.

Kijk voor meer informatie bij de verschillende opleidingen of neem contact op.

Welkom!

Systemisch werken | Familieopstellingen | Organisatieopstellingen