NLP

NLP practitioner friesland

Systemische NLP practitioner friesland.
Nieuw en uniek in NL: een systemische NLP practitioner! Hierin komen de grondbeginselen aan bod van NLP, gecombineerd met systemisch werk. Daardoor zijn de NLP oefeningen die je doet nog effectiever (je voelt en ziet direct wat er gebeurt) waardoor het leereffect nog groter is dan bij een reguliere NLP practitioner.

Uiteraard wordt, naast de theorie op gebied van NLP, ook aandacht besteed aan de theorie van systemisch werk. Inzicht in je eigen communicatie strategieën die je zelf aan den lijve kunt ondervinden wat het effect daarvan is op jezelf en op je omgeving. Een ijzersterke combinatie!

Wat is NLP?
NLP, voluit Neuro Linguistisch Programmeren, is formeel: ‘de studie van de structuur van onze subjectieve ervaringen’. Er zijn gelukkig ook andere, populaire definities:
   • de sleutel tot leren
   • de kunst van communicatie
   • de kunst om anderen op een oprechte manier te beïnvloeden
   • het geheim van mensen die slagen
   • de systemische nlp practitioner: handig in je gereedschapskist bij veranderingen, zowel zakelijk als privé

Verbeter je communicatie met de Systemische NLP practitioner
Dat belooft nogal wat!. In deze gecertificeerde systemische NLP practitioner friesland opleiding leer je op eenvoudige wijze hoe je goed communiceert met jezelf en met anderen en hoe je reageert op de communicatie van anderen. Het maakt je bewust van hoe je datgene doet wat je doet, wat jouw strategieën zijn. Door inzicht te krijgen in je eigen (communicatie)strategieën kun je deze gemakkelijker veranderen. Het helpt je te werken aan je zelfvertrouwen en om te gaan met je emoties. Het leert je beter in contact te zijn met anderen, minder stress te ervaren en effectiever om te gaan met tijd. En dat ook nog eens in combinatie met systemisch werken. Uniek!

Grondleggers van NLP
NLP is ontwikkeld door Richard Bandler en John Grinder. Ze bestudeerden o.a. dezelfde therapeuten die ook de basis voor het systemisch werken volgens Bert Hellinger hebben gelegd, zoals Virginia Satir (gezinstherapie), Fritz Perls (gestalttherapie), Milton Erickson (hypnotherapie), George Bateson (antropoloog) en Paul Watzlawick (psychoanalyse). 

Opleiding systemisch NLP-practitioner friesland
In onze 18-daagse (do-avond, vr, za) systemische NLP practitioner friesland opleiding leer je wat nlp is, wat het voor jou kan betekenen en wat je ermee kunt doen voor jezelf en voor de ander. En ook nog eens in combinatie met systemisch werken. Uitgebreid, intensief en op onze unieke manier: leren d.m.v. zelfervaring. Kortom: een nlp practitioner volgens de hoge eisen van Latitude opleidingen. Wil je er alles van weten? Je kunt je hier direct aanmelden.

Onze trainster Anita Lesman is gecertificeerd door de ABNLP en is familieopsteller en organisatieopsteller. Wij zijn lid van zowel de ABNLP als de NVNLP. Systemische NLP practitioner friesland. Welkom.

Kijk bij praktische informatie voor kosten | locatie | data.

Systemisch werken | Familieopstellingen | Organisatieopstellingen | Structuuropstellingen

Certificering ABNLP